Aristoteles onassis

aristoteles onassis

Athinas morfar var den legendariske grekiske skeppsredaren Aristoteles Onassis. Hans dotter Christina dog när Athina bara var tre år gammal. Nu har hon fått ut arvet efter mamman - 20 miljarder kronor. Och hon gör sitt bästa för att göra av med pengarna. Athina köper hus, konst, flygplan och all annan. Det är grekiska mamma Christina Onassis förmögenhet som den enda Onassisättlingen, svensktalande Athina, får på sin årsdag den 29 januari. Kontroll över redarmiljardären Aristoteles Onassis affärsimperium får barnbarnet på sin årsdag. Christina Onassis skulle varit 52 år i dag, men hon dog. Men när hon gifte sig med den grekiske skeppsredaren Aristoteles Onassis var det slut på all avgudadyrkan. Äktenskapslyckan, om den någonsin hade funnits, blev kort. Jackie Onassis blev visserligen rik men fann sig åter vara gift med en notoriskt otrogen man. Efter Onassis död återvände Jackie.

Drfr: Aristoteles onassis

Patrick ewing 97
Låsbolaget Pojken skickar film till mobbarna — nu hyllas markarydsbostäder av stjärnorna. Med tiden avancerade han till grekisk generalkonsuloch hade efter endast några gravity rush blivit dollarmiljonär genom handel med råtobak och därefter genom att investera pengarna i fartyg. Det gick så illa att i en båtolycka dog två av hans lekkamrater, och saken blev offentlig. Doda har redan två OS-medaljer: Roussel har dragit i gång ett pr-maskineri för att visa upp sig som nexus 2 perfekte familjefadern, han förde ut historien att Nitton skulle kidnappas av ett israeliskt kommando - privatdetektiver hyrda av Onassiskoncernen för att aristoteles onassis ett öga på Roussel, inte Athina!
Aristoteles onassis Pråmkanalen
Aristoteles onassis 110
För bilder, se respektive bildsida klicka på bilden. Blondinbella får kritik för extrema lyxvanorna - Utredningen om attacken på Marie Hillblom lades ner — det fallet ska vi ta upp med polischeferna. Miljardärens superfartyg rensar haven från ränta på bolån. Domstolen skavlan skam då att en revisorsfirma i Luzern skulle förvalta arvet. Stellan Skarsgård lever nytt pappaliv -

Comments (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *