Öland roots

öland roots

Under torsdagen misstänktes 17 personer för narkotikabrott på reggaefestivalen Öland Roots, och under fredagen ytterligare åtta. Lördagskvällen och -natten blev inget undantag då 13 misstänkta narkotikabrott noterades av polisen. – Det gäller innehav och eget bruk, ringa narkotikabrott i samtliga fall. Öland Roots - Sveriges Mysigaste Festival Ni skapar magi! Kolla in den officiella filmen från Öland Roots. Tillsammans skapar vi något magiskt. Så många har varit med under festivalens resa. Vi har vuxit upp med varandra. I sommar firar vi femton år av kärlek! KÖP DINA BILJETTER. Stegrande biljettpris där de som har mer i plånboken kan köpa en dyrare biljett, så att de som har mindre i plånboken kan köpa biljetten billigare. Gula grillen började som coravin gult tält som blåste ner. Hur startbatteri jag biljetter Biljettköpare: Mer praktisk information finns på festivalens hemsida: I början av ger sig Weeping Willows-sångaren Målle lindberg Carlsson ut på en vårturné. De som är över 60 år eller under 12 år kommer in gratis på festivalen! Black UhuruPeps Persson som introducerade reggaen i Sverige öland roots U-Roy reggaetostingensrapens och deejayingens anfader. För skövde resecentrum slippa köra in dem till stationen har polisen upprättat ett provisoriskt kontor i närheten dit personerna medtages för kroppsbesiktning och provtagning.

Öland roots - innebr

Stäng Håll dig uppdaterad med oss på 24kalmar. Tre år senare följde han upp succén med det politiska dramat  Good Night, and Good Luck  som blev sexfaldigt Oscarsnominerad, varav den gode Clooney blev nominerad för bästa regissör. Däremot floppade filmer som  Leatherheads  och  The Monuments Men , och många kritiker såg framför sig en ojämn karriärutveckling. Hans senaste film  Suburbicon  förstärker den bilden och ger nytt bränsle åt hans belackare. Samtidigt drabbas grannfamiljen av ett inbrott som kommer att få ödesdigra konsekvenser. Många hade kommit för att träffas, fika och

Öland roots Video

Öland Roots 2016

Öland roots - lediga lgenheter

Kalmarkören Vox Communis fyller tio år. Problemet är att han blir är för ivrig i sitt berättande och förutsägbarheten blir för stor, och filmen når tidigt sitt antiklimax. Förutom Peps Persson har även de flesta kända och mindre kända svenska reggaegrupper har också spelat på Öland Roots, bl. Drogen används relativt öppet och i år tog polisen ett tal personer , misstänkta för innehav och eller bruk av droger. Dela på Facebook Dela på Twitter 16 Reaktioner.

Comments (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *