Torpet tv4

torpet tv4

Inspelningarna av TV4:s realityserie ”Farmen” skakas av en brand – för andra gången i sommar. Ett talstorp utanför Vrigstad i Småland som används i programmet brann ner till grunden under natten. I det eldhärjade huset befann sig deltagare i ”Torpet”, som är en webbversion av den populära. Svensk realityserie där ett antal personer ska bo tillsammans och leva på en gård utan moderna bekvämligheter. Efter avsnitt 21 av Farmen avslöjades det att de utslagna farmarna från tinget inte blev hemskickade, utan flyttade in på Norra Bessås där de tävlade mot andra utslagna och tidigare farmare om att få flytta tillbaka till gården. De första sju delarna av Torpet släpptes på TV4 Play den 5 februari , därav delarna 8–

Torpet tv4 Video

Matlagningstävling på Torpet - Farmen (TV4)

Torpet tv4 - att kalla

Carl-Johan von Rosén [ d ]. Vemodigt för farmarna att lämna ifrån sig alla djur klipp. Inger Bermlid [ k ]. Sätta upp fårnät i kohagen. Carl-Johan von Rosén tycker det är ett hån att han ska bedömmas av tre personer som, enligt honom, inte lyft ett finger på Farmen. En förändring från föregående säsonger var att deltagare som blev utnämnda till storbönder eller vann tvekamper, samlade på sig amuletter som var mycket viktiga vid finalveckan. Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Torpet tv4 - Sger, HON

Vecka 8 Slå rågfältet. Tillaga fem burkar äppelmos. GUtta godkänner veckans uppdrag med mycket väl godkänt och vinsten blir en jättefest med alla farmarna. Carl-Johan von Rosén [ e ]. Efter sjunde veckan kunde de som blev utnämnda till andrekämpar köpa sig fria från valet om de hade en amulett. Farmen , säsong 10 Logotypen för Farmen.

Comments (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *