Auktioner kalmar

auktioner kalmar

Kalmarsundsauktioner är ett småländskt näthandelsföretag som finns i Kalmar och Nybro. Vi förenar det “lilla företagets” flexibilitet och det stora företagets resurser. Auctionet har nätauktioner med inredning, design, konst och vardagsantikviteter. Vi samlar Europas auktionshus. Bjud på auktion idag.‎Möbler på Kalmar Auktionsverk · ‎Alla föremål på Kalmar · ‎Möbler · ‎Konst. Auktionsfirma - auktioner, auktionsgods, dödsbon, möbler, antikviteter, auktionsföremål, konst, värderingar, auktionsfirma - företag, adresser, telefonnummer.

Auktioner kalmar - rengr med

Kontakta oss minst tre dagar innan auktionen om du vill vara med via telefon så hjälper vi dig. Vi kan även ombesörja bortforsling av skräp och städning. Klicka här för att se våra auktioner. Oavsett om det gäller småsaker, möbler eller hela hem som ska säljas kan vi ordna med transporten. Särskilda villkor för bland annat vapen och alkohol. Mer information om hur du köper på nätauktion. Hur du köper lösöre. Vi har erfarna anna hedh som emballerar sakerna varsamt för att minimera skador. Försäljning Visning av lösöre och fordon sker på Franskavägen 26 i Kalmar. Vi kan sälja enstaka objekt, hela dödsbon, avvecklingar och konkurser. Försäljningarna administreras av försäljningsteamet i Helsingborg. Telefonnummer till växel och kundservice:

Auktioner kalmar - anvnder ocks

Ringa Skicka brev Skicka e-post. Mer information om köp av bostadsrätter. Vill du se och känna på sakerna fysiskt finns kan du komma till oss på Verkstadsgatan 14A i Växjö, öppet vardagar Oavsett om det gäller småsaker, möbler eller hela hem som ska säljas kan vi ordna med transporten. Det är bara vid auktioner för bostadsrätt eller fastighet som du kan vara med via telefon. Per Johansson berättade [

Comments (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *