Mariebergs vårdcentral

mariebergs vårdcentral

Med vägbeskrivning, satellitbilder, gatubild, drönarbild, tomtgränser och friluftskarta. Öppettider för Vårdcentral, Vårdcentralen Marieberg, Motala i Motala, Mariebergsgatan 2, Motala. Här hittar du öppettider, karta, vägbeskrivning samt annan information till Vårdcentral, Motala. Du ser när de öppnar och stänger på vardagar och helgdagar samt var du hittar närmaste butik. Vårdcentralen Marieberg ligger i västra delen av Motala. Vårdcentralen har omkring 35 medarbetare och drygt 9 listade patienter. Utöver läkarmottagningen, distriktsköterskemottagningen och barnavårdscentralen finns på vårdcentralen följande specialmottagningar: Astma- och KOL-mottagningen; Barnhälsan år.

Mariebergs vårdcentral - mnga innebr

Skicka alltid din förfrågan i god tid så undviker du att bli utan läkemedel. Hälsoundersökningarna utförs av personal från Flyktingmedicinskt centrum. Patientenkäten genomfördes Den patientupplevda kvalitén är 81 av Källa: Hitta fler öppettider till Vårdcentral i Motala: Otrinex gör att du kan andas lättare redan inom några minuter! Avgiften för uteblivet besök gäller även om du har frikort. Enstaka besök kan man alltid göra på en vårdcentral i ett annat landsting och då ersätts det landstinget av hemlandstinget.

Mariebergs vårdcentral - Mont

Hos Min Doktor kan du träffa en barnmorska när och var det passar dig! Stöd eller behandling via Internet sker alltid i överenskommelse med din behandlare. Nationell Patientenkät Vårdcentralen Marieberg, Motala får ett helhetsbetyg som är normalt jämfört med genomsnittet. Om det inte finns plats för fler patienter på den läkarmottagning eller vårdcentral man har valt, kan landstinget hjälpa till att ordna köplats. Här anmäler du intresse om att få utföra KBT via nätet. Otrinex är en receptfri nässpray som inte bara lindrar nästäppa vid förkylning utan lindrar också snabbt vid akut bihåleinflammation. Fyll inte i det här fältet, endast för kontroll Vad är felet? mariebergs vårdcentral

Comments (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *