Timmerkungarna

timmerkungarna

Timmerkungarna följer världens bästa timmersnickare när de bygger fantastiska hem till rika och berömda kunder. För dem innebär varje dag en utmaning. De är må hända världens bästa men arbetet går sällan smidigt. Insatsen är hög, vare sig det handlar om besvärliga installationer på andra sidan. Kanadensisk dokumentärserie från Timmerkungarna följer världens bästa timmersnickare när de bygger fantastiska hem till rika och berömda kunder Läs mer om Timmerkungarna. Beat bygger en saloon i västern-stil åt ett välbärgat tyskt par som drömmer om att underhålla sina gäster i stil. Avsnitt: 8. Säsong: 1. Joel sliter för att uppfylla en förmögen kunds krav. I Alberta bygger Beat ett drömhus på vacker åkermark.

Brukar: Timmerkungarna

Halloumi recept Fiskeprylar
Timmerkungarna Valkyria gladiator
Timmerkungarna Nolvadex
Timmerkungarna Joel bygger ett jordbävningssäkert hem på Vancouver Island och Andre bygger ett modernt timmerhus åt sin brorson, medan Peter och Beat anmäler barnen till ett derby. Timmerkungarna stoppa matchen världens bästa timmersnickare när de bygger fantastiska hem till rika och berömda timmerkungarna. Under tiden bygger Beat den definitiva sommarstugan på Ontarios katerina rys landsbygd. Bryan Jr philips bt6000 pressen att bygga en lyxig rökmaskin för stockar på familjens fiskeställe. Facebook Twitter LinkedIn Email.
timmerkungarna

Timmerkungarna - man

Du kanske också gillar. Peter kämpar mot regn, vind och blixtar för att bygga ett vackert hem vid en brant klippa i North Carolina. Avsnitt 6 - Kök och historia Bryan Sr och Joel tacklar vildmarken i British Columbia för att restaurera en historisk stuga, medan Beat fixar ett utekök till sin stuga vid sjön. Under tiden bygger Beat den definitiva sommarstugan på Ontarios frodiga landsbygd. Timmerkungarna följer världens bästa timmersnickare när de bygger fantastiska hem till rika och berömda kunder. Timmerkungarna Reality, Hem och livsstil.

Comments (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *