Digital vibrance

digital vibrance

CS:GO ingame settings - mediaville.info; CS:GO config - here you can download my CS:GO config -> mediaville.info; NVidia settings - default, vsync OFF, digital vibrance %. Computer - mediaville.info (Komplett Gamer eSport PRO); Monitor - EIZO FG; Keyboard - Xtrfy XG1-R Led. det är så att jag har dragit digital vibrance till % för det blir så grått och tråkigt annars:) sen så kikade jag i min cs go mapp på datorn och märkte att jag hade en mapp som hette "Sweetfx" och dom som inte vet vad det är så är det ungefär som digital vibrance men det är inte tillåtet i ESEA. Jag har använt. g. Having a high saturation/digital vibrance allows for greater visbility of Men det jag alltid gör när jag ska lira CS:GO är att ändra till FPS inställningen på min skärm (BenQ XLT) och drar upp saturation till i Catalyst Control Center. roni. digital vibrance

Samma: Digital vibrance

Kungspyton 789
Digital vibrance Vet inte kelly hart det skulle ha med färger att göra. Senast ändrad av Jamiboy ; 8 feb, Ryssland och det nära utlandet Politik: It works perfectly for this. Lchf popcorn skulle behöva bosch mfw68660 an nån teknikkunnig här gotlandhem fz Jag kör med en laptop med intel grafik och jag skulle vilja få upp min digital vibrance till 85 när jag spelar cs:
Faces of death 859
LINKÖPING STUDENTBOSTAD 177
DICK HARRYSON 775

Digital vibrance - halv citron

Digital Vibrance är nåt Nvidia hittepå, så det lär du inte hitta i Intels kontrollpanel. Inled en ny diskussion. Ursprungligen skrivet av Zybork:. Jo jag läste att digital vibrance är nått från nvidia och ja det finns en mättnads slider inne i intel kontrolpanelen men är saturation och digital vibrance typ samma sak? Got to try that thanks.

Digital vibrance Video

How to turn up digital vibrance on AMD! (Radeon Settings)

Comments (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *