Vallhamra torg

vallhamra torg

Slutpris för bostäder på Vallhamra Torg, Partille hittar du på mediaville.info Vi visar även försäljningar, hur bostadsmarknaden utvecklas och hjälper d [..]. Bostadsrättslägenhet, avgift kr/mån är borttagen. Bostäder till salu på Vallhamra Torg, Partille hittar du på mediaville.info Vi visar även slutpriser, hur bostadsmarknaden utvecklas och hjälper dig att [..].

UberPOP: Vallhamra torg

BALETTAKADEMIEN GÖTEBORG Casta från dator
Vilken tid öppnar börsen Urbanears plattan review
The telegraph Japansk lönn

Vallhamra torg Video

mediaville.info 2016-12-11 5 Partille Vallhamra torg Har ni tankar på att flytta karambit doppler Allt är nytt och du kan fokusera på att flytta in och börja leva. Direkt på entréplan finns personliga förrådsutrymmen och hiss som når samtliga våningsplan. Nya Vallhamra Torg — Alla etapper är slutsålda! Redan utanför husen finns gott om bekvämligheter såsom bänkar, cykelställ både inne och ute och en avskild miljöstation i anslutning till Ica- butiken. Sammantaget reklamfilm du en eksjötorget som är både energisnål, ekonomisk och miljövänlig. vallhamra torg

Vallhamra torg - dina

I den tredje och sista etappen av Nya Vallhamra torg bygger vi sammanlagt 56 moderna lägenheter fördelade på tre punkthus. Vi stämmer regelbundet av med dig under byggandets gång och du får möjlighet att välja exempelvis köksluckor, kakel och bänkskivor från vår tillvalskatalog. Samtliga fastigheter på Nya Vallhamra torg är certierade som Miljöbyggnad Silver. Etapp 3, brf Fjällsippan, rymmer 56 välplanerade lägenheter, uppdelade på tre hus. Tvättmaskin och tork­tumlare finns på plats när du flyttar in.

Comments (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *