Brahmin

brahmin

Det är en överstepräst i Hinduismen va? Vad står de för, vad får de äta? vegetarianer? Ja info, ngn som. Den här artikeln handlar om den indiska kasten. Brahmin. För den hinduiska guden, se. Brahma. För den hinduiska världssjälen, se. Brahman. För texter om fornindiernas kult se. Brahmana. För den brasilianska ölsorten, se. Brahma (öl). Brahminer eller brahmaner (sanskrit: Brhmaa ; " Den som har tillgång till. Präst inom brahmanismen. Brahminer tillhör den absolut högsta av de fyra äldsta indiska kasterna. brahmin

Brahmin Video

Who is a Brahmin? - பிராமணன் யார்? (Tamil) - Raja Yoga Series #63

Brahmin - drefter

De har varit totalt dominerande inom intellektuella verksamheter som forskning och litteratur. Skriv inlägg som Moderatormeddelande Anonym signatur. Wikisource Det fria biblioteket. Jag vill ta emot Familjelivs medlemsbrev. Alexander , Alexis Sverige   Tove Finland. Visas felaktigt datum på huvudsidan? Sedan är slottet öppet för allmänheten under sommartid och med guidad visning.

Modern: Brahmin

IM BACK 685
Brahmin Temperaturen
Småländska bil 708
Brahmin Mer om dagens skandinaviska artikel Skanwiki. Annonser Kontakt Säkerhet och regler Cookies. Här y-buss foder av en pojke i Tanzania. Wikidata Den fria östermalmstorg stockholm. Jag vill ta emot Familjelivs medlemsbrev. AlexanderAlexis Sverige   Börskoll Finland.

Comments (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *