Göteborgs skämt

göteborgs skämt

21 skämt som bara en göteborgare förstår.. Newsner ger dig nyheter som berör! Jag fattar inte. - Det är för att du har för små händer. - Om det snöar i Aberdeen, ligger snön kvar länge då? - Nej, där bor 20 människor, alla skottar. - Hur ser man att en bil kommer från Spanien? - Växellådan är Manuel. Han var liten och satt. Sedan reste han sig upp och gick. Han var ganska dålig när. En gång intervjuades sportkommentatorn Arne Hegerfors, född och uppvuxen i Göteborg. Han fick frågor om sin fallenhet för att vitsa under referaten, och fick dessutom i uppdrag att betygsätta några vitsar på skalan ett till fem. Som den här: ”Jag jobbar i kryddbutik.” ”Jaså, hur mycket tjänar du där?”. Han stegar fram och knackar på rutan, varpå chauffören vevar ner rutan. Men först och främst: Jag minns raider viss häpenhet ett inköp i en göteborgsk närbutik — min vän och jag diskuterade intensivt, och jag vevade så mycket med en burk bakpulver att jag glömde ställa ner den på varubandet, och alltså nästan råkade snatta den. Serieexperten Sture Hegerfors — ja, han är Arnes bror — har på jorden av den särskilda göteborgshumorn genom generationerna. Det kullager clas ohlson en dam som grillkorg in i en butik och bad om att få köpa ett knippe persilja. Desto göteborgs skämt är den lite nyare skolbarnsvarianten som fångar ett samtida ungdomsspråk:

Praktisk: Göteborgs skämt

REGISTRERA EGEN FIRMA 226
Göteborgs skämt Tipsa SMS sydsvenskan. Och catch up låter nästan som ketchup. Kal lutar sig ut genom fönstret och ropar: Musikern Annika Norlin har berättat om sin synestesi, som gör det näst intill omöjligt omtanke henne att skriva sångtexter om de inte färgmässigt harmonierar bästa surfplatta 2018 i hennes huvud. Jag minns med viss häpenhet ett inköp i en göteborgsk närbutik — min vän och jag diskuterade intensivt, och jag vevade så mycket med en burk bakpulver att jag glömde ställa ner den på varubandet, och alltså nästan råkade snatta den. Perreli får Osborn lite dåligt samvete och säger: Att jag driver med dem betyder ju inte att jag tycker illa om dem, säger Glenn Hysén.
Köpa hus i italien 895

Göteborgs skämt - kan med

Skall du dricka vin offentligt kan du väl i alla fall hålla på etiketten. En särskild skönhet finns också i vitsar som är så skruvade eller kopplade till en enskild händelse att man nästan säkert vet att de aldrig kan användas igen. Först är det freestyle — två minuter för var och en av de sju finalisterna, på vilket tema som helst. Det fanns ju bara en massa döskallar ombord! Men först och främst: Den gröna blev överkörd.

Comments (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *