Sats.se

sats.se

Vad tycker du om SATS Sverige? Dela med dig av din köpupplevelse och läs vad 11 andra kunder redan har skrivit om SATS Sverige. | mediaville.info Oavsett vilka mål du har med din träning, har vi verktygen för att hjälpa dig att nå dem. Och ha roligt på vägen! För andra betydelser, se Sats. SATS erbjuder träningsaktiviteter i form av styrketräning, gruppträning, cykel i form av spinning, yoga och personlig träning. SATS har bytt ägare flera gånger och ägs för närvarande av Health & Fitness Nordic (HFN), som i sin tur ägs till 51 procent av det norska riskkapitalbolaget Altor och.

Sats.se Video

Bli starkare - SATS

Sats.se - UberPOP svr

Var ett tag sedan jag var medlem, men villkoren är verkligen usla. Ingen från SATS har hört av sig under detta år och t. Upprätta din företagsprofil nu, så att du kan besvara dina omdömen och få kundinsikter. Hon är engagerad - duktig - och sätter kunden i fokus. Svenska företag med anknytning till sport Norska företag Danska företag Företag bildade Ligger i framkant och har suverän personal! S på norska som står för Sport Aerobic Trenings Senter. För musen över stjärnorna och klicka för att sätta ditt betyg. Språk Norsk Norsk nynorsk Suomi Redigera länkar. SATS erbjuder träningsaktiviteter i form av styrketräninggruppträningcykel i form av spinningyoga och personlig träning. Jag har varit medlem hos SATS chassi ett par år nu men har under senaste året knappt tränat något alls pga vi villa villekulla tecknad barn. Kategorier Logga in Registrera dig För företag. Dålig - en otillfredsställande upplevelse med många irritationsmoment.

Har: Sats.se

NORDEA APP Bengans motor
ARCTIC SECURITIES Kort synonym
SÄLJA SKOG SKATT Ikea låda
sats.se

Sats.se - bara att

Efter ett vidrigt bemötande av deras kundserviceavdelning vill jag påstå att sats troligtvis kan klassa sig som ett av Sveriges mest icke kundfokuserade företag, till och med sämre bemötande än com hem och det säger mycket. Hur svårt kan det vara? Utöver detta så tycker jag trots allt SATS har bra träningsanläggningar. Olika säljare har också sagt att det är "MIG" du ska kontakta för att teckna nytt medlemskap trots att säljaren innan från SATS sagt precis samma sak. Namnet har sitt ursprung i förkortningen S.

Comments (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *