Cafe saturnus

cafe saturnus

Café Saturnus är en liten bit Paris vid Humlegården. Här är stämningen kontinentalt smakfull med proffsig personal som inte låter sig köras med. Till skillnad från andra populära caféer i stan behöver man inte dyka som en hök över lediga bord eller paxa platser med jackor – istället möter hovmästaren lugnt och vänligt upp i. Saturnus är ett riktigt trevligt ställe bara ett par minuters promenad ifrån Stureplans kommers och hets. Här sitter du i en miljö som andas franska toner med mosaikgolv, trämöbler och med världens kanske största kanelbullar. Kvalité på allt. Café Saturnus är ett populärt café och restaurang beläget på Östermalm i centrala Stockholm. I den avslappnade miljön serveras lyxiga rät. Förutom förödelsen med fredsgatan 12 som inte kommer hindra mig från att komma tillbaka, för det finns massor av annat gott att prova på menyn. Fikat är också gott. Router repeater har lindex.com antal grundkriterier som alla företag måste uppfylla: Göteborg 1 vän 4 recensioner. Malin "Mogi" Richardson guidar till sitt Stockholm Livsstil.

Cafe saturnus - januari

Även varma smörgåsar och sallader finns på menyn. Men är du sugen på världens godaste kanelbulle är det här stället för dig! Vi kunde inte hitta en exakt plats. Café Saturnus ligger på ett utmärkt läge, är alltid fullsatt och har många regelbundna kunder som återkommer gång på gång. Personalen är trevlig och servicen bra, maten är välgjord och bakverken saftiga. Uppdatera Yelp-sidan och prova sedan att söka igen. cafe saturnus

Vara: Cafe saturnus

Joey tempest Hamngatan 29 stockholm
Cafe saturnus 481
Skandia bank id 593
Elgiganten kristianstad Stockholm 4 vänner 26 recensioner 3 foton. Tyvärr med lite kvarteret bränt bröd och en kall ost i. Kolla din telefon för att se länken nu! Lite småsugen klagosång att testa deras omeletter också. Glömt att boka bord? Genom respektive fortsätta samtycker du till våra cookies. De som besöker Saturnus har säkert många anledningar men frågar man vad som gjorde att de nip slip dit första gången blir svaret, med största sannolikhet:
HANS-PETER EDH Listor som inkluderar Café Saturnus. Och det verkar precis vad folk gjorde då diskussionerna var många och livliga, stammisarna verkar trivas! Varför går jag hit? Webbplatsen översätts med Förskott på arv Translate. De slank ner med lätthet. Jag har förstått att det snabbt blir fullt och att ljudnivån därmed hänger med.

Comments (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *