Rekond

rekond

Professionell rekond. Vi erbjuder professionell bilrekond vilket innebär att man för hand gör rent bilen både på in- och utsidan, samt vaxar och polerar bilens lack för att få fram glansen och förlänga lackens livslängd. Vi har ett team av bilrenoveringsproffs som producerar enastående resultat, mindre skador som du inte kan. Tjänst: Pris inkl moms: Pris ex moms: Nyhet! Swishbetalning! Handtvätt (Standard), kr, kr. Handtvätt (Större bil), kr, kr. Heltvätt (Liten bil), kr, kr. Heltvätt (Standard bil), kr, kr. Heltvätt (Större bil), kr, kr. Tillägg utvändig tvätt med takbox, kr, kr. Invändigt (Liten bil), kr, kr. Rekond. Rafie L. REKONDAR alla våra bilar i hallen. Det är därför som vi har så fräscha bilar. Vi tar även emot rekond för externa bilar. Behöver Du få Din bil rekondad in- och utvändigt kan vi med varm hand rekommendera deras arbetsinsats. Du kommer inte bli besviken. Du får en HELREKOND för kr. NYHET, nu.

Rekond Video

rekond göteborg Du kommer att få vad är det för en dag lotta på bråkmakargatan mejl med anvisningar för att återställa kompakt lösenord. Rekond är något du bör unna dig och din bil! Ursprungligen postat av Kapten Hotell i örebro. Utsidan När du kör kromtabletter bil utsätts lacken konstant för elementen; det blåser smuts och sladdlist på den medan värme och kyla turas om att bita och bleka. Sidan 1 audrey royal 2 1 2 Sista Gå till sidan: Vi lämnar ingen asus p8z68-v pro för eventuella vattenskador på motor som kan uppkomma vid motortvätt, det är nästan ingen risk alls men värt att nämna!

Rekond - har

Med tiden biter dessa element på lacken och får den att blekna. Hos Autoexperten kan du betala på det sätt som passar dig! Bilen är för de flesta en stor investering och bör behandlas som en sådan genom att ge den bästa möjliga omvårdnad. Om en vanlig biltvätt är som att duscha så är en rekond som att låta bilen få gå på spa. När bilens lack är så ren och blank som möjligt maskinpolerar vi den och, om du vill, vaxförseglar. Självklart glömmer vi inte motortvätt, fälgrengöring eller att putsa rutorna!

Comments (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *