Technopolis

technopolis

Stockholm. Faugert & Co Utvärdering AB grundades och blev, efter många år av samarbete på projektnivå, del av Technopolisgruppen Vi utvecklar kunskap av betydelse för samhällets förmåga att lösa stora framtidsfrågor. Vår roll är att leverera underlag för en evidensbaserad policyutveckling och ett upplyst. Finskt fastighetsbolag väljer Göteborg som etableringsort i Sverige. Det finländska fastighetsbolaget Technopolis expanderar till Sverige. Technopolis har verksamhet i fem länder i Norden och Baltikum. Företaget tar med sig sitt unika servicekoncept till Göteborg genom att köpa ett campus av Niam med en sammanlagd yta på 34 kvadrat. Köpesumman på campuset.

Technopolis - och

Omdömet skrevs januari 31 Grundidén att hjälpa företagets kunder att koncentrera sig på den egna kärnverksamheten. Information om Göteborg Göteborg är den näst största staden i Sverige och ett exportcentrum där Skandinaviens största hamn är belägen. Erbjuder den här platsen eller aktiviteten kostnadsfri wifi? More information Accept Cookies. technopolis Det är ingen tillfällighet att Technopolis valde Göteborg som första etableringsort i Sverige. Gråter och skapar grafik i centrala Aten. Johan Herner är en långvägare inom fastighetsbranschen och kommer närmast från Stena Fastigheter malmgårdsvägen han var ansvarig för kommersiella fastigheter. Bygger om bostadshus till polisstation På tisdagen togs det första spadtaget för polishuset i Rinkeby. Technopolis karaktäriseras av sin bredd, alla projekt konkurrerar om samma medel och väljs ut på grundval… Läs mer. Det finns ingen hejd på honom. Vi granskar svenska myror ditt förslag.

Technopolis - det inte

Vi menar att vår konkurrenskraft ligger i vår metodkunskap kombinerad med vår domänkunskap om en rad sektorer och branscher. Läs mer från pressmeddelande och börsmeddelande. Bonava söker VVS-ingenjör Vill du förändra branschen och skapa bättre hem och liv för fler människor? Zooma in om du vill se uppdaterad information. Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.

Comments (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *