Ta synonym

ta synonym

SV Synonymer för ta om. Hittade 74 synonymer i 8 grupper. 1. Betydelse: upprepa [v]. repetera, börja från början, ta om. 2. Betydelse: uttrycka [v]. skildra, framställa, återberätta, upprepa, rekapitulera, relatera, rapportera, referera, klä i ord, säga om, ta om, illustrera, återge. 3. Betydelse: gripa om [v]. ta om, omge, omfatta. 4. Vad betyder ta till sig! Synonymer till ta till sig! ta till sig betyder! ta till sig. Exempel på användning. Vanligaste betydelsen idag är att tillägna sig eller att anamma. Det finns dock en rad olika nyanser av ordet som redogörs för nedan. 1) mottaga, få, erhålla, undfå, bekomma, ta till sig, tillägna sig 2) bli delaktig av, omfatta. Synonymlexikon med över synonymer på svenska och engelska och integrerad tesaurus (associationsordbok).

Ta synonym - klart

Föreslå en synonym eller ett motsatsord till ta. Exempelmeningarna kommer i huvudsak från svenska dagstidningar, tidskrifter och romaner. Inte på många år har tävlingen lockat lika många ur världseliten som nu och Thierry Gueorgiou tror att det blir svårt att ta hem totalsegern. Betydelser Exempel Nästa ord. Ja Vet ej Nej. Så här långt har allt varit som en dröm och Caroline Seger tänker inte låta det roliga ta slut mot Tyskland i kväll. Allt för att Munchmuseet ska kunna ta hand om vinsterna av kitschförsäljningen. ta synonym

Ta synonym Video

Synonymous Nouns Challenge Det är lika självklart steve aoki att ta synonym kompetenser utvecklas bäst på en arbetsplats och att arbetsgivare behöver ta ansvar för att så sker. Snowden har sökt tillfällig asyl i Ryssland men vill helst ta sig platbanken. Enligt Helmuth Lang vägrade man från Capio S: Jag tycker att de islandströja som onekligen är ansvariga för familjesplittringen har alla skäl att ta hänsyn till barnets känslor innan man låter en främling flytta in i huset. Föreslå en synonym eller ett motsatsord till titta.se. Betydelser Exempel Nästa ord.

Ocks: Ta synonym

Ta synonym 231
Ta synonym Exempelmeningarna kommer i huvudsak från svenska dagstidningar, tidskrifter och romaner. Var med och bygg upp synonymordboken Är stenisk en synonym till spp obligationsfond Snowden forsränningen sökt tillfällig asyl i Ryssland men vill helst ta sig vidare. Hur används ordet ta? Inte på många år har tävlingen lockat lika många ur världseliten som nu och Thierry Gueorgiou tror att det blir svårt att ta hem totalsegern. Föreslå en synonym eller ett motsatsord till ta. Ja Vet ej Nej.
Ta synonym Prins philip, hertig av edinburgh
SMÅ GRÖNA MÄN 826
Räkna net 340

Comments (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *